Kleine beurt bij Vakgarage Duindam in Den Haag

Bij Vakgarage Duindam wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Duindam niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Duindam voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Den Haag altijd langs Vakgarage Duindam om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Den Haag? Kom dan langs Tak Van Poortvlietstraat 100 in Den Haag (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgarageduindam.nl of bel naar 070-2050083.

Contactgegevens

Vakgarage Duindam
Tak Van Poortvlietstraat 100
2521 ZD Den Haag

tel.: 070-2050083
mail: info@vakgarageduindam.nl